torstai 27. joulukuuta 2012

Agilityä ATD:ssä

Syksyllä aloin aktiivisesti hakea meille Iineksen kanssa urheiluseuraa, jossa voisimme alkaa treemaan agilitya kerran viikossa. Kriteereinä oli, että harjoittelupaikan pitää löytyä hyvien kulkuyhteyksien päästä, sillä kun ei autoa ole on mentävä bussilla. Otin yhteyttä kolmeen koiraurheiluseuraan, josta ATD:stä saimme lopulta kutsun tulla karsintaan.

Karsintoja varten harjoittelin ihan perusjuttuja kuten paikallaoloa ja katsekontaktia. Karsinnoissa kuitenkin meille oli tehty pieni rata, joka jokaisen piti tehdä. Jonkinlaisia taitoja perusesteistä meillä onneksi oli muutamien kurssien pohjalta ja rata meni mukavasti. Iines kuitenkin innostui hieman liikaa siitä, että olimme pitkästä aikaa hallilla ja radan jälkeen tyttö pinkoi ympäri hallia eikä ottanut pyyntöjä tulla luokse kuuleviin korviinsa. Onneksi muutaman ”kunniakierroksen” jälkeen Iines kuitenkin rauhoittui ja tuli suorittamaan seuraavan tehtävänsä mallikkaasti. Tämän suorituksen jälkeen epäilin hieman mahdollisuuttamme päästä ryhmään mukaan, mutta yllätyin iloisesti sähköpostista, jossa kerrottiin meidän saaneen harjoittelupaikan ryhmässä.

Olemme nyt syksyn treenanneet alkeisryhmässä ja edistys on ollut huimaa. Meille on sattunut myös aivan ihana ohjaaja, joka on innostunut, osaava ja kannustava. Nyt on meneillään pieni tauko ja treenit jatkuvat taas ensi vuoden puolella. Agilitykuulumisia tulee varmasti olemaan tässä blogissa tarjolla myös jatkossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti